• Yaz Okulu
  • Duyurular
  • Yazokulu Başvuru
  • Giriş Yap
    Şifrenizi unuttuysanız aşağıdaki mail giriş alanına sisteme kayıt olduğunuz mail adresinizi giriniz ve enter tuşuna basınız. Bu işlemi yaptığınız zaman sistem mail adresinize şifrenizi sıfırlama linki gönderecektir!

Tarih Başlık
1
22.07.2020 13:50 YTU öğrencilerinin Eğitim Planı Harici ders/kredi seçimi durumu hk. 0

YTU Öğrencisi olup Eğitim Planı Harici ders/kredi seçimleri için USIS sisteminde herhangi bir işlem yapmalarına gerek yoktur. Seçilen ders ve kredi bilgileri daha sonradan bölümler tarafından işlenecektir.

Ek Yok
2
20.07.2020 12:00 Yaz Okulu Başvuru Sistemi Öğrenci Başvuru Kılavuzu 4

26.07.2020 saat 23:59'a kadar Yaz Okulu başvuru sistemi açık kalacaktır.

Yaz Okulu Başvuru Sistemi Kullanma Kılavuzu kullanıcı tiplerine göre aşağıda yer almaktadır. Ayrıca sistemle ilgili yaşadığınız sorunları sol üst köşede bulunan YTÜ logosunun sağında yer alan Mektup simgesini tıklayarak iletebilirsiniz.

Not: YTÜ öğrencileri Ortak Dersleri (Türkçe, İnkılap Tarihi, Matemetik, Fizik, Kimya vb.) seçerken bölüm dersi olarak değerlendirmelidir.

Alert
DANGER!